Zomervakantie speurtocht: Het Gestolen Recept

8 juli t/m 31 augustus 2023

Oproep aan alle speurneuzen!

Kasteel de Haar roept alle speurneuzen op om mee te helpen speuren naar het gestolen recept! Keukenhulp Jean-Luc is er, na een akkefietje met chef-kok Pierre Amory, vandoor gegaan. Voor hij vertrok, heeft hij het geheime recept van de Chester Cake verstopt. Deze cake is heel bijzonder en werd al gegeten door baron Etienne van Zuylen van Nijevelt. Een echte familietraditie dus. Het is zou echt vreselijk zijn als het recept verloren gaat. Daarom doet de barones bij deze een oproep aan alle kinderen om te helpen zoeken.

Gelukkig heeft Jean-Luc wel aanwijzingen in het kasteel achtergelaten, waardoor het gestolen recept hopelijk teruggevonden kan worden. Maar helaas is de barones zelf niet zo goed in het vinden van aanwijzingen en het oplossen van raadsels. Daarom doet ze een oproep aan alle kinderen met oog voor detail en een goede speurneus. Help jij het geheime recept terug te vinden? Barones van Zuylen van Nijevelt van de Haar is je eeuwig dankbaar als het lukt! Wie weet ontvang je na afloop wel een beloning..!

Bezoekersinformatie
Van 8 juli t/m 31 augustus 2023 is de speurtocht ‘Het gestolen recept’ gratis bij een kasteelbezoek. Deze speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Er is ook een versie voor de kleine speurneuzen vanaf 4 jaar.

Voor deze activiteit gelden de reguliere toegangsprijzen van het kasteel, er zijn geen extra kosten aan de speurtocht verbonden.