Kom werken bij De Haar

Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de horeca, de tentoonstellingen of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke persoon schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen en andere smaken.

Kasteel de Haar is het grootste kasteel van Nederland en was tot 2000 privébezit van de familie van Zuylen, waarvan de nazaten nog steeds jaarlijks op De Haar verblijven. Jaarlijks ontvangt Kasteel de Haar ruim 450.000 binnen- en buitenlandse gasten.

Op Kasteel de Haar ervaar je de enorme rijkdom waarin de internationale jetset aan het begin van de 20e eeuw leefde. Met een enthousiast, informeel team bestaande uit staf, studenten en heel veel vrijwilligers, zorgen we ervoor dat het kasteel toegankelijk blijft voor publiek. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Vacatures Kasteel & Park

Vacatures Horeca

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Vrijwilligerswerk

Bedankt voor uw interesse, momenteel is het kasteel voorzien en zoeken we geen nieuwe vrijwilligers.
Maar laat bij interesse gerust uw gegevens achter.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Alle beschikbare werk- en stageplekken worden op deze pagina gecommuniceerd. Meer informatie over hoe u kunt solliciteren vindt u in de betreffende vacature. Sollicitaties die na de sluitingsdatum, zoals benoemd staan in de vacatures, binnenkomen worden niet mee genomen in de selectie.