Een kasteel met 200 kamers midden in het Groene Hart, jaarlijks meer dan 400.000 bezoekers en ruim 200 huwelijken en events, dat is Kasteel de Haar bij Utrecht! Het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland.

Ruim een eeuw lang vierden een baron en barones hun nazomer op dit familiekasteel met beroemde gasten als Yves Saint Laurent, Roger Moore en Coco Chanel. Als stichting zorgen wij ervoor dat jong en oud kan genieten van het prachtige landgoed en de roemrijke geschiedenis van het kasteel. Wil jij ervaring op doen op het gebied van Sales en Eventmanagement bij een van de mooiste werkplekken van Nederland? Dat kan, want de afdeling Sales & Events is per september 2024 op zoek naar een:

Stagiair Sales- en Eventmanagement (m/v)

Minimaal 24 uur per week

Wij zoeken een enthousiaste en proactieve stagiair die onze Sales- en Eventmanager van Kasteel de Haar ondersteunt bij alle werkzaamheden horend binnen deze uitdagende evenementenfunctie.

Met jouw gastvrije instelling, doorzettingsvermogen en commerciële drive zorg je ervoor dat bruidsparen hun sprookjeshuwelijk beleven op Kasteel de Haar en bedrijven terug kunnen kijken op geslaagde evenementen en bijeenkomsten op onze sfeervolle locatie.

Je denkt mee in het voortraject met onze bruidsparen en opdrachtgevers, stelt passende offertes op, maakt draaiboeken en begeleidt de bruidsparen en opdrachtgevers op de dag zelf. Daarnaast help je mee met de organisatie van de evenementen die bij Kasteel de Haar plaats vinden.

Ondanks de ondersteunende werkzaamheden voor de Sales- en Eventmanager ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen opdrachtgevers. Je beschikt daarom over goede communicatieve, organisatorische en sociale vaardigheden. Je houdt ervan om uitdagingen aan te gaan en ziet liever kansen dan beren op de weg!

Wat bieden wij?
• een veelzijdige stage met veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling;
• eigen werkplek met een inspirerend uitzicht op ons Landgoed en het Kasteel;
• een fantastische stage binnen een jong en enthousiast team;
• professionele stagebegeleiding.

Wij zoeken iemand die:

• HBO opleiding met daarbij HBO denk- en werkniveau;
• flexibele werkhouding, geen 9 tot 5 mentaliteit, bereid om in de weekenden en avonduren te werken;
• minimaal 18 jaar;
• hands-on mentaliteit;
• het betreft een meewerkstage van minimaal 24 uur per week;
• minimale stageperiode van 4 maanden.

Interesse? Wij komen graag in contact met jou! Aarzel niet en mail je motivatiebrief met CV naar Sandra Froma-Bouw, s.froma@kasteeldehaar.nl. Vergeet je niet in je brief aan te geven wanneer je stage aanvangt, hoe lang je stage duurt en wat je leerdoelen zijn?